МОДНА КЪЩА
Вижте всички статии

Вечните модели дрехи, в които една жена винаги е ослепителна

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Модата е преходна, но стилът е вечен, е казала легендарната Коко Шанел. Почти половин век след нея, това твърдение е доказано многократно. Независимо от сезонните тенденции и цветове, от времето и мястото, има някои модели дамски дрехи, които са на практика вечни и карат жената да се чувства прекрасна във всеки един момент. Днес ще ви ги припомним и допълним с някои малки идеи за красота от нас. 

Малка черна рокля

Коко Шанел е легенда по много причини, и малката черна рокля е една от тях. През 1926 г. на страниците на американския „Вог“ тя публикува снимка на къса, семпла черна рокля, украсена само с няколко диагонални линии. „Вог“ я нарича „Форда на Шанел“, правейки препратка към легендарния автомобил „Модел Т“ на Форд, чиято цел е да е универсален и достъпен за хора от всички класи. Списанието нарича модела също „нещо като униформа за всички жени с вкус“.

Почти столетие по-късно, малката черна рокля е все така модерна и универсална за всеки повод. Тя продължава да вдъхновява и нас. Ето няколко разновидности на малката черна рокля, създадени от ADORA.

                  

https://adorafashionhouse.com/product/11889/elegantna-cherna-damska-roklya-s-originalni-sryazvania-i-efektno-dekolte-20761.html

 

          https://adorafashionhouse.com/product/10629/elegantna-damska-cherna-roklya-s-leka-elastichnost-hastar-i-kas-rakav-20735.html

 

          

https://adorafashionhouse.com/product/10544/damska-cherna-ofitsialna-roklya-sas-zlatist-efekt-tyuleni-rakavi-i-platki-20737.html

 

Червената рокля

Когато искате да привлечете внимание, червеното е най-силното ви оръжие. Независимо дали целта ви е да изглеждате секси или искате да заявите твърд  характер и увереност в офиса, червената рокля ще ви свърши отлична работа.

Ето няколко червени рокли, които сме създали за вас, подходящи за различни случаи.

Класически модели, за офиса и извън него:

          

 

          

 

За официални поводи:

          

          

 

Едноцветни рокли в свежи цветове

Колкото и да обичаме шареното, трябва да признаем, че многоцветните модели са до голяма степен свързани със сезона и модните тенденции и не са удачни за всеки повод. Освен през лятото, когато можем да излезем само по рокля, без да се налага да я комбинираме с връхни дрехи, шарените модели понякога могат да са много трудни за съчетаване. Но едноцветните рокли в свежи цветове са друго нещо. Те са атрактивни, свежи, красиви и универсални. Могат да се комбинират с шарено или едноцветно сако, чанта, обувки, шал, шапка…..на практика с всичко. Освен червеното и черното, които споменахме по-горе като цели отделни категории, ето още няколко предложения за едноцветни рокли от нас:

В цвета на годината – класическо синьо

 

          

          

В други свежи цветове:

 

          

          

          

 

Цветни сака за освежаване на визията

Ако сте заложили на основен гардероб в класически и неутрални цветове, цветното сако е страхотно допълнение, което ще освежи визията, без да ви отклонява от установения стил. През лятото то е почти задължително, а през зимата със сигурност ще направи впечатление със свежестта, която излъчва, докато всички залагат на по-тъмни тонове.

Ето нашите предложения:

           

                    

          

 

 

Класическият панталон

Съвременната дамска мода дължи наистина много на Коко Шанел, включително панталона. След старта на Първата световна война през 1914 г., много жени, работещи по-груба работа, започнали да носят мъжки панталони за удобство. Самата Коко Шанел също харесвала идеята и често заемала панталоните на приятеля си, тъй като по онова време не са се произвеждали панталони специално за жени. По-късно самата тя става първият дизайнер на дамски панталони. Век по-късно почти няма жена, която да не носи панталон в ежедневието си. Любопитното е, че самата Коко Шанел няколко години преди смъртта си споделя, че е малко тъжна от факта, че на официални вечери вече повечето от жените се появяват с панталони, а не с поли. Но комфортът има значение.

Панталоните са дреха, която силно се влияе от модата. Но класическият панталон с леко стеснени крачоли е винаги актуален. Ето нашите предложения от новата ни колекция:

 

          

          

          

 

Точките – любимият акцент на поколения

Както кръгът е символ на безкрайността, така и любовта на жените към мотивите на точки е непреходна. Ситни или по-едри, бели или разноцветни, точките присъстват в гардероба на дамите на всяка възраст. Нашите колекции не правят изключение и във всяка нова колекция се изкушаваме да добавим и нещо на точки. 

 

          

Лятото на 2020г. в ADORA Fashion House ще бъде изпъстрено с много точко! Очаквайте Новите ни модели.............!

Независимо какъв е вашият вкус и стил, цветният акцент винаги създава настроение и емоция. По какъв начин ще я изразите, решавате вие.

 

Be ADORAble!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари